Romania gratuit
Cand libidoul e la cote maxime, dragostea pluteste in aer. Ne simtim indragostite, pline de energie si frumoase. Dar ce facem atunci cand acesta scade? Intervin angoasa, agitatia, supararea si nervii - sentimente nedorite de femeile din toata lumea. Libidoul e caracterizat de dorinta sexuala.
Filozofi cu renume precum Carl Jung si Sigmund Freud au definit aceasta pofta ca fiind o energie psihica strans conectata la impulsurile umane vitale. Sexualitatea feminina are caracter senzorial si reprezinta o dorinta necontrolata de a fi satisfacuta. Teoria psihanalitica a libidoului e inradacinata in biologia primitiva a omului. E pura placere in tensiune care asteapta sa fie exploatata si finalizata.
Erosul feminin e strans conectat de libidou si iubirea sexuala. O iubire pur instinctuala la femei ce se simte la nivelul vaginului. Spre deosebire de barbati, femeile percep dorinta sexuala in feluri diverse. Atractia fata de barbat conteaza, dar tot atata de mult conteaza si ce face barbatul pentru a excita femeia. Lipsa de interes, indiferenta barbatului, conflictele in cuplu, si menopauza sunt factorii uzuali ce duc la scaderea libidoului la femei.
De-a lungul vietii, femeile trec prin modificari hormonale severe. Stilul de viata aglomerat, cresterea copiilor, poluarea, conflictele si problemele ginecologice au impact severe asupra emotiilor unei femei. Emotiile la femei se conecteaza cu sentimentele iar daca le reprimam, acestea se acumuleaza creand probleme. Un libidou scazut la femei influenteaza negativ atata viata sociala cat si cea sexuala.
Cauze ale unui libidou scazut |
Solutii de crestere a libidoului |
Sarcina Alaptarea Stresul Menopauza Dereglari hormonale cauzate de metodele contraceptive Rutina sexuala |
Tratamente naturiste (e.g. avocado, ghimbir, stridii) Tratamente medicale pe baza substante active (e.g. Sildenafil) Terapia psihologica de control al emotiilor Psihoterapia Terapia hormonala |
Nesiguranta, dispareunia sau durerile in timpul sexului si interventiile ginecologice chirurgicale previn femeia sa ajunga la orgasm. Deoarece vaginul nu simte placere si nu se excita, se instaleaza scaderea libidoului. Frica fizica de contact se inmagazineaza in creier, declansand retineri si inhibitii sexuale de natura fiziologica.
Oboseala din sarcina si alaptarea ce consuma vitamine si minerale din corp sunt principalele probleme hormonale ce scad libidoul. Aceste dezechilibre sunt cauzate si de lipsa ciclului menstrual. În absenta ovulatie, dorinta sexuala la femei scade si e necesar un plan de tratamente pentru a creste cantitatea de estrogen.
Frigiditatea emotionala si indispozitia sexuala sunt factori psihologici instalati in subconstientul feminin. Practic, se declanseaza un conflict menit sa opuna rezistenta. În acest caz, meditatia, yoga, activitatile in aer liber si psihoterapia ar putea ajuta femeia sa se deblocheze din punct de vedere sexual. Cand corpul se relaxeaza dispar inhibitiile. Gandurile se calmeaza si intervine calmul mental. Practicata zilnic, respiratia constienta ajuta intregul organism sa se redeschida, implicit declasand o crestere de libidou.
Un libidou scazut se recunoaste atunci cand apare uscaciunea vaginala, bufeurile, sanii lasati si transpiratiile subite pe timp de noapte. Un act sexual dureros si inconfortabil trage un semnal de alarma ce nu trebuie ignorat apeland la creme si uleiuri ce fac rau corpului si actioneaza artificial la nivelul vaginului.
Organul sexual feminin e unic iar atunci cand apare o problema, se recomanda o vizita la ginecolog. Pe langa testele periodice pentru identificarea eventualelor boli vaginale, un specialist trateaza cauza. Tratand cauza, va descoperi si ce anume conduce la un libidou scazut. Planul de libidou scazut la femei tratament se stabileste impreuna cu medicul.
Constientizarea unui libidou scazut e primul pas. O data ce ati realizat ca problema exista, se stabileste un plan de actiune si se intervine local acolo unde exista o complicatie. Medicatia specializata pe baza de crema sau pastilele de potenta feminina sunt printre cele mai renumite forme de crestere a libidoului la femei.
Tratamentul de specialitate se recomanda atunci cand metodele clasice nu functioneaza. Terapia hormonala, consilierea psihica sau medicatia pe baza de pastile lucreaza impreuna. Toate trei va ajuta sa va reechilibrati organismul si astfel sa va puteti bucura de o activitate sexuala satisfacatoare.
Presupune o reteta bazata de pastile de potenta feminina. Acestea contin diverse substante active mentine sa actioneze local in vagin.
Consilierea psihologica ajuta femeile sa-si controleze mai bine emotiile. Un libidou scazut are cauze diverse, dar la femei cauza principala sunt gandurile. Teama ca sunt suficient de sexy, de atragatoare si de frumoase scade dramatic dorinta de sex. În cazuri extreme, consilierea ajuta la recapatarea increderii si a puterii personale. Femeile uita uneori de puterea nativa pe care o poseda asupra barbatilor. Un plan de redobandire a sexualitatii e perfect pentru a stimula emotiile si de a creste astfel pofta sexuala.
Oboseala contribuie la diminuarea libidoului. Producerea hormonilor sexuali la nivel biochimic scade o data cu testosteronul si dihidrotestosteronul. Desi specifici barbatilor, aportul extern ajuta la cresterea libidoului. Unguentul e comun in terapia hormonala la femei. Acesta poate fi prescris avand in compozitie progesteron si estrogen pentru amplificare a stimularii vaginului.
Lovegra a intrat furtunos pe piata din Romania. Contine acelasi compus din Viagra, Sildenafilul, dar e combinat cu alte ingrediente specifice femeilor. Pastilele de Lovegra cresc starea de spirit, pregatesc corpul si il stimuleaza in mod natural. Astfel, creste semnificativ libidoul asigurand o lubrifiere naturala a vaginului cand este stimulat.
Fenomenul de libidou la femei la menopauza e un proces natural si specific feminin care se instaleaza dupa varsta de 50 de ani. Femeile trateaza menopauza cu panica exagerata, considerand gresit ca nu vor mai putea avea orgasm. Desi se sfarseste ciclul menstrual iar sansele de a avea copii scad considerabil, nu ar trebui sa declanseze zvonuri neadevarate.
Dupa instalarea menopauzei femeile trec printr-o criza existentiala. Majoritatea cauta solutii din disperarea de redobandi posesivitatea fata de barbat. Pentru o crestere naturala a libidoului, disperarea nu e solutia. Exista alimente naturale, suplimente din plante si alte remedii care si-au dovedit eficacitatea.
Alimentele care cresc libidoul la femei sunt afrodisiace ce stimuleaza apetitul sexual. Acestea sunt preferate de femeile ce isi doresc o imbunatatire a vietii sexuale cat mai naturala si sigura, fara efecte secundare.
Alimente naturale de crestere a libidoului |
Vitamine si nutrienti |
Avocado |
Vitamina C, A, E, B6, B9 Potasiu Beta caroten |
Smochine |
Magneziu Vitamina A |
Ghimbir |
Coenzima Q10 Melatonina Vitamina B12 |
Stridii |
Zinc Dopamina |
Sparanghel |
Vitamina K, E Seleniu Zinc Beta caroten |
Un stil de viata activ, relaxant si sanatos asigura claritate. Femeile care isi doresc o viata sexuala implinita au nevoie de stimuli externi de crestere sexuala. Un fizic atragator, o silueta de invidiat, un program de exercitii fizice, toate au rolul de a creste increderea de sine. Femeile sigure pe forta lor feminina au viata sociala interactiva. Se simt vazute, auzite, iubite.
Remedii naturiste sub forma ce ceaiuri ce contin ginseng, menta, tei si papadie sunt preferatele femeilor. În combinatia ideala, acestea calmeaza sistemul nervos extrem de sensibil la femei. Le ofera o stare de bine lipsita de stresul cotidian.
Sanatatea mentala, medicatia specializata si stilul de viata activ previn instalarea unui libidou scazut. Viciile precum fumatul si consumul exagerat de vin seara dupa serviciu dauneaza. Femeile reprezinta sexul frumos iar multe nu realizeaza acest atu pe care il poseda. Neincrederea scade pofta de sex, iar atunci cand se simtim nesigure avem nevoie de confort.
Un libidou scazut se previne prin suport, toleranta si intelegere. Aici vorbim si de suportul si intelegerea barbatului. Consilierea e indicata pentru a ne ridica starea generala, iar pe termen lung specialistii recomanda mai putin stres si mai multa miscare. Știm ca uneori responsabilitatile de dezechilibreaza. Copii, serviciul, sotul, sunt elemente ce se intregesc viata personala. Cea sexuala se mentine pe linia de plutire atunci cand ne asumam o problema. Cautam solutii, discutam si nu cream ganduri inutile care nu fac altceva decat sa accentueze un libidou scazut.